6 mars 2018

Söndagens festmåltid

Svisch så var helgen över och svosch så är det redan tisdag. Det ser ut som om våren äntligen är här nu och "ryssvintern" är över för den här gången.

Fredag och lördag tog jag det bara lugnt, jobbade och gick på gym. Söndagen började också med ett gymbesök och på kvällen tog jag bussen till svenska Cecilia i Fulham (limegröna tröjan på bilden) för en fantastisk middag.
Den var verkligen en riktig svensk festmåltid med löjrom, creme fraiche och finhackad rödlök till förrätt ...
och en otroligt mör älgstek till huvudrätt som serverades med grönsaker, ungnsrostad potatis och murkelsås.
Jag har aldrig ätit murkelsås tidigare och den passade perfekt med steken. Vi åt, åt och åt tills magarna stod ut i alla fyra hörn😋😋😋. Till efterrätt fick vi en mycket delikat sticky toffee pudding som Angela hade gjort med hemlagad bananglass som smälte i munnen.
Kvällen flög iväg, som den ju gör när man har mycket att prata om och vinet flödar, och jag kom hem först efter kl 12, 7 timmar senare:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...