2 mars 2018

Vargavinter i London

Här fortsätter vintern och just nu så vräker snön ner och himlen är allt annat än blå som på bilden nedan. Det lär dock ska bli minst 8 grader på söndag så det ser ut som om det ryska ovädret ovädret är över för den här gången.
Tidigare i veckan lyxade jag till lunchen genom att tillaga kronärtskocka själv för första gången, var ju jätteenkelt! Jag kokade bara kockan i ca 25 minuter tills det blev lätt att ta loss bladen. Sedan smälte jag smör som jag "smaksatt" med rivet citronskal och pressad citron. Det blev grymt gott med den dippen.
I onsdags trotsade jag "snöstormen" och begav mig in till stan för 6-rättersmiddag på restaurangen Picture Marylebone tillsammans med min finländska kompis Cecilia. 5 av våra 6 rätter var riktigt lågkolhydratvänliga (ingen potatis eller pasta så långt ögat nådde). Den sista, desserten, var förstås inte sockerfri men den var iallafall gjord på mörkchoklad. 5 av 6 är inte illa😊
På söndag ska jag på middag till en kompis men annars så tänker jag bara ta det lugnt i helgen, det är så jobbigt att resa i London när vädret är så här, allt stannar eller blir försenat.

Förresten så ska jag bidra med ett tips på TV-serie som är jättebra och som jag kedjekollat den här veckan, Younger. Superbra och riktigt rolig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...