10 juni 2019

50-årskalas och bowls

Hej vad det regnar här i dag, det har hållit på non stop sedan i natt. Lika bra så får man något gjort😉. Jag tog mig dock i kragen och pallrade iväg till gymmet för ett HIIT-pass. Normalt är måndagar min vilodag men eftersom jag ska på semester onsdag till söndag så lär det nog inte blir mycket annat än promenader vilket gör varken till eller från för mig, så är det bara att pallra till gymmet måndag och tisdag. Det känns dock alltid bra att få svettas ordentligt och sedan känner man sig stark och energisk hela dagen.

Här kommer ett sammandrag av helgen, med början från i fredags med Steves bowls-tävling. Det var bortamatch så vi tog tåget till New Malden. Vi kom först till klubben och 10 minuter senare kom en äldre herre med käpp inpromenerande, Steves motståndare. Han lämnade dock käppen i omklädningsrummet medan han spelade och förutom att hans knä gav vika ett par gånger när han skulle rulla klotet så spelade han helt ok även om Steve vann. Efteråt tog vi ett par drinkar med några andra klubbmedlemmar och hade riktigt trevligt.
Jag satt och tittade på och drack lite fredagsvin.
I lördags var vi på 50-årskalas till en kille, Tom, som också spelar bowls i Steves klubb. Det bjöds på helstekt gris med tillbehör och obegränsat med vin, öl och cider. Han hade också hyrt in "cocktailblandare" som blandade till 3 olika cocktails. Det var verkligen en bra ide.

Tårtan var väldigt cool och föreställde en man som mäter avståndet mellan de två lagens klot och den vita bollen för att se vem som är närmast.
Vädret var väldigt bra så vi kunde sitta utomhus hela kvällen.
Sååå gott. Cateringföretaget som Tom anlitat hade tillagat en helstekt gris på 65 kg och köttet var så mört att det formligen föll isär. Till det serverades sallader, stuffing samt krispig svål. Steve, som inte har förstånd att skämmas (jag skäms för honom😃), frågade om han skulle kunna få lite av det överblivna köttet med sig innan vi åkte hem och det fick han naturligtvis😏. Det hade blivit massor av kött över för att räcka en vecka så jag tror inte att de saknade det foliepaket som Steve fick😀.
Det var en väldigt mysig kväll. Vi tog en Uber hem sedan, Steve med köttpaketet i famnen😂.

Steve skulle spela match (igen) på söndag morgon och jag var på gymmet vid 10. Jag har väl känt mig piggare men det gick bra och man mår alltid bättre efteråt när man svettats ut gårdagens sprit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...