4 juni 2019

Helgens aktiviteter

Hejsvejs. Här är det gråare än i en säck för tillfället och det är utlovat regn om några timmar, i tid för när Steve ska spela bowls-match😏. Regnet ska dock komma i skurar så man får hoppas att det inte häver ner precis när han spelar. Jag kommer att åka med och titta men kan som tur är sitta inomhus😊. Hittills idag har jag inte gjort annat än jobbat och gymmat. En vanlig dag med andra ord.

Helgen som gick var dock både varm och full av aktiviteter, jag hann till och med ligga i parken och sola. Jag börjar bakifrån som vanligt med Hollywood-skådisen Hugh Jackmans show "The Man. The Music. The Show". Han är inte bara en bra skådespelare med snygg kropp💪, han kan sjunga också och i den här showen sjöng han låtar från de musikalproduktioner (både på scen och på film) som han deltagit i, blandat med många berättelser från både sin barndom och karriär. Han var väldigt avslappnad, som australiensare ofta är, och hade en stor självdistans. Här kommer några halvdåliga bilder (min kamera har strejkat så jag fick använda min mobilkamera som lämnar mycket övrigt att önska)
O2:s arena
Köerna in var långa, det här var bara en av ingångarna.
Hela arenan var proppfull.
Jag satt högt upp men nära scenen så jag var nöjd med platsen.
Han kunde både sjunga, dansa, spela lite piano och till och med steppa.
Han fick verkligen publiken i stämning.
När Robbie Williams helt överraskande kom in på scenen och drog av ett par låtar blev det ett våldsamt ylande från kvinnorna i publiken😂
Det var en grymt bra show och jag skulle lätt kunna gå en och två gånger till på den. Bor ni i London och ännu inte har sett den så tycker jag ni ska försöka få biljetter, ni har tid på er fram till torsdag.

Lördagen bestod av två gympass och ett par timmar i parken för mig innan Steve och jag svidade om och tog bussen till Hammersmith för att prova på en polsk restaurang, Lowiczanka, som låg i det polska kultur- och fritidscentret. Jag visste inte att det fanns en restaurang där men Steve hade lyckats luska ut det på något sätt för de skyltade inte precis med den på utsidan. En välgömd hemlighet😊.
Restaurangens inredning påminde om den på en finlandsfärja, och känslan förstärktes ytterligare när ett "enmansband" började spela dansmusik som man kunde dansa alltifrån tango till foxtrot till.
Servicen var bra och maten god (typisk polsk mat) så det blir absolut fler besök dit.

Köttpate till förrätt och ...
anklår som tillagats i ugn till huvudrättet. Köttet formligen föll av benet.
Det var min helg det.😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...