5 juni 2019

Måndagens aktivitetere

Trevlig lillördag. Här är det lugnt, i går kollade jag när Steve spelade bowls-match. I dag har han "ledigt" men sedan blir det tävling både torsdag, fredag, lördag och söndag. Nu orkar han rusa iväg genast efter jobbet minsann utan minsta gnäll.😉

Igår träffade jag finländska Cecilia på drinkar och middag i Covent Garden. Vi började med varsin jättegod cocktail på Mr Fogg's Tavern innan vi gick till en italiensk restaurang bredvid.
Restaurangen hette Giovannis och jag passerade den när jag gick till Covent Garden för lite shopping medan jag väntade på Cecilia. Jag vägrar restaurangkedjor och då passade den här perfekt, den var liten och mysig och hade massor av signerade kändisfoton på väggarna.
Maten var enkel och god. Jag valde sparris med smält ost på en "spegel" av smält smör till förrätt ...
och stekt kycklingbröst med ännu mer smält smör med örter och färsk chili, en middag helt i min smak med andra ord😋
När vi ätit klart beslöt vi oss för att ta en sängfösare, eller två, och gick till Mr Foggs Gin Parlour som låg alldeles bredvid den tidigare puben. Här specialiserar man sig på gin och det fanns massor att välja mellan, Kyrös Napue fanns naturligtvis också där. Jag gillar den gammaldags inredningen.
Cool toalettt eller hur!
Min första gin & tonic hade en tydlig smak av kardemumma vilket jag gillar ...
den andra ginen smakade saffran, lika god den.
Det var verkligen det perfekta sättet att spendera en måndag på😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...