12 juni 2020

Träning på tyska förberedelser inför butiksöppningar

Fredag, äntligen, inga jobbmejl på ett par dagar. Det har varit ganska molnigt den här veckan men i morgon ska det bli strålande sol och 24 grader i skuggan igen och då blir det nog ett par timmar i parken.

Här går livet sin gilla gång, inget världsomvälvande händer, man är smått uttråkad mest hela tiden, jag jobbar, äter och tränar. Mitt nya "fynd" den här veckan är träningsvideor med en tysk kille, Dr. Daniel Gärtner (ni hittar honom på youtube). Han har många olika träningsvideor och hittills har jag provat på två 90-minutersvideor och en 45-minutersvideo. Han är riktigt bra tycker jag, man får svettas och ta i ordentligt och det gillar jag. Allt går på tyska så samtidigt som jag tränar så kan jag fräscha upp min skoltyska😀. Om ni vill träna hemma så rekommenderar jag hans videor, även om ni inte kan tyska.
Från och med måndag får de flesta affärer öppna igen men man måste fortfarande hålla 2 meters avstånd. Den här veckan har det klistrats och limmats utanför varje affär i vårt shoppingcenter och det är pilar och band i alla vädersträck😁. Jag misstänker att det blir långa köer till speciellt klädaffärer för folk vill ju gå och bläddra bland kläderna i lugn och ro.
Sicksackkön till matvaruaffären i shoppingcentret.
Och så avslutar jag med några bilder av Busen, kan man bli sötare än så här?! Vår blobb😍
Släck lampan, den bländar mig😾

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...