8 juni 2020

Sega dagar och hemleverans

God kväll i stugorna, hoppas ni har hållit er friska och krya. Här går livet sin gilla gång och vi är fortsättningsvis friska, även om min pollenallergi är extra jobbig i år.

Från och med i dag måste alla som reser in till Storbritannien sitta 2 veckor i karantän för att man inte ska ta in mer smitta. Ja ni, den strategin kom 4 månader för sent och har ingen som helst nytta längre enligt experterna eftersom viruset redan finns i landet ... men när har Johnson och hans gäng brytt sig om fakta?! Från och med den 15 juni måste dessutom alla som åker kollektivtrafik använda munskydd + att endast 20 personer får åka med dubbeldäckare och 10 personer med envåningsbuss samtidigt. Det lär bli jobbigt för de stackars busschaufförerna som måste sitta och räkna hur många som stiger av vid varje stopp för att veta hur många de kan släppa in. Det lär inte bli lätt för de som åker buss till jobbet heller, de kan få se många bussar passera innan de får plats😠

Rosorna som jag köpte 31 maj är vackrare än någonsin, ingen slokade efter en dag.
Den äldre grannen i huset bredvid oss fortsätter sina promenadrundor och har trampat upp en ordentlig stig nu😏
Nu har jag ätit mina 5 dagar av förtillagade måltider och största delen av måltiderna var riktigt goda, särskilt lunch och middag. Varje kväll kom ett bud med nästa dags måltider.
Förpackningar och plastfilmer bröts ner i naturen så man behövde inte återvinna dem.
Äggröra med ost
Kyckling och grönsaker i gräddig sås.
De visar repris på en av mina favoritserier på TV Downton Abbey men det kan vara lite svårt att fokusera ibland när den här lurvbollen sitter och stirrar på mig utan att blinka😬
I lördags bjöd jag över Angela och Marie på paj och drinkar. Jag gjorde min kyckling- och kålpaj som alltid får högsta betyg och önskan om receptet. Som välkomstdrink bjöd jag på en mix av fjolårets Blossaglögg och bubbel. Den är så otroligt fräsch. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag och kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...