15 augusti 2020

Hettan är över

Trevlig lördag på er. Den största "händelsen" de senaste dagarna är att temperaturen äntligen har sjunkit till behagliga nivåer. Det var för ett par dagar som allt svängde med åska och äntligen svalkande regn. Steve och jag hoppade nästan jämfota av glädje och Busens livsandar återvände😀.

I går åkte jag med Steve till bowls-klubben för att se när han tävlade. Det var första besöket dit på nästan ett år och det var kul att träffa några av de andra klubbmedlemmarna också! 
Steve jobbar lördagsmorgnar under cricketsäsongen och åkte iväg redan strax efter 7. Jag vaknade någon gång efter nio, tämligen utvilad. Det var så skönt att kunna sova utan att svettas. Vi hade dock fläkten på för säkerhetsskull men inte på högsta hastighet längre. Underbart är ordet.

Efter hemmaträning och dusch tog jag en sväng till vårt shoppingcenter för att lämna in mina favoritsandaler för reparation. Jag passade också på att gå in i några av de andra affärerna och hittade bland annat ett par svartbeiga träningsskor. Jag har saknat ett par lätta och bekväma träningsskor för längre promenader men nu slipper jag leta längre. 
Busen fick lådan men den är nog aningen för liten för hans kroppshydda😏
I kväll har Steve och jag bokat ett bord på en av våra favorititalienare som ligger i Twickenham, Valentino's Belissimo. Börjar nästan dräggla av tanken😋

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...