18 augusti 2020

Helgen

Hej på er. Så har den nya arbetsveckan kommit igång igen, ingen rast, ingen ro😊

I lördags åkte vi till Twickenham i sydvästra London för lite italiensk mat på Valentino's Belissimo

Glad kock😁
Jag drack en drink på prosecco, vodka och citronskal medan vi läste menyn, inte dum alls och lite variation till Aperol Spritz.
Min nya förrättsfavorit på restaurangen är beef carpaccio😋
Till huvudrätt blev det deras mustiga skaldjurssoppa ... igen. Jag är ingen stor soppfantast men den här är fantastiskt god, massor av skaldjur och lite soppa😊
Efter middagen tog vi tåget hem igen. Steve med sin nya "favoritväska", en gul plastpåse från HalpaHalli.😀
I går träffade jag min kompis Ivonne på middag på en pub nära Themsen i Hammersmith. Vi har inte sett varandra sedan före jul ifjol eftersom corona kom i vägen, helt otroligt😮.

När det är ebb i Themsen är det verkligen ebb.
Puben vi besökte heter Crabtree och är jättemysig med stor beer garden, men eftersom det fanns risk för regn så höll vi oss inne.
Till förrätt blev det en krämig burrata ...
... och till huvudrätt en spätta, eller någon annan plattfisk, som stekts i smör och serverades med räkor, hackade tomater och glasört. Mums och väldigt mättande för de var ingen liten fisk😋
Det var såå kul att träffas ansikte mot ansikte igen och eftersom det var 8 månader sedan vår senaste träff så fanns det saker att prata om. Vi har redan bokat datum för nästa träff så att det inte hinner rinna lika mycket vatten under bron som förra gången.
 I dag har jag gymmat, jobbat, gått på promenad och i kväll videochattade jag över en timme med Mia via Zoom. Vi har inte setts sen i februari när vi firade båda våra födelsedagar😕. Jag är verkligen ingen telefonpratare men att videochatta är faktiskt inte så dumt.

2 kommentarer:

  1. Tänkte bara titta in och säga hej! Hittade din blogg i våras när UK hade lockdown och jag ville läsa bloggar om hur det var - extra kul att läsa sommarens inlägg nu och inse att du ju är österbottning. Jag brukar också hänga en del i Monäs på somrarna även om jag är från Pedersöre... :) Ha en bra höst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, vad kul att du hittade hit. Välkommen:-) Monäs är ingen stor by men kul hur alla verkar ha kopplingar dit:-D Ha en fin höst du också!

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...