22 april 2023

Småprat

Hej lördag. Morgonträning, frukost och dusch avklarad. Jag valde dock att hoppa över Body Pump-passet då jag troligen sträckte en muskel på ovansidan av vänster underarm i veckan. Vissa rörelser fungerar som vanligt och andra sämre. Jag tränade dock ett HIIT-pass hemma framför en träningsvideo på youtube istället, men använde en mycket lättare vikt för väster sida än höger. Det gick riktigt bra. Bara för att man har lite problem i en muskel betyder det inte att man ska använda det som ursäkt för att ligga orörlig på soffan i två månader.😏

Våren fortsätter här i London och nya träd och blommor slår ut. Dom här trädens blomklasar (kan det vara körsbärsträd?!) ser ut som bomullsbollar. Vädret ska bli fint i dag också så det får nog bli en promenad lite senare. Jag håller på att lyssna igenom den norska författaren Trine Angelsens böcker just nu. Det finns 24 böcker i serien och jag är på bok 6 nu så jag har lite att göra😊

I går åt jag lunch på restaurangen Konnigans som ligger alldeles i närheten. De har en sallad som jag tycker om med bland annat kyckling, broccoli, fetaost och rödbeta.
Efter lunchen gick jag till optikern och hämtade mina nya läsglasögon. Jag behövde lite starkare och passade då på att beställa nya skalmar också. Det är värsta pollensäsongen just nu och ögonen är svullna, rinner och kliar om vartannat och då är det bra att kunna dölja dem bakom glasögon eller solglasögon.
I kväll blir det middag på en restaurang i Tooting Market tillsammans med våra vänner Cecilia och Björn, så det ska verkligen bli kul. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...