4 november 2023

Mode och argentinsk dans

Trevlig lördag på er. Tänkte jag skulle göra ett snabbt inlägg innan Steve och jag ger oss iväg ut för middag på den här mysiga puben på andra sidan stan. Lite meckigt att ta sig dit, speciellt när direkttåget inte går på grund av spårarbeten, för hundratusende gången, den här helgen och vi måste ta två tåg och en liten promenad. 

I torsdags besökte jag och mina kompisar Cecilia och Angela utställningen Gucci Cosmos som ger en introduktion i modehusets över 100-åriga historia genom bilder, text, kläder, väskor, dokument, installationer och andra föremål.
Prinsessan Diana använde ofta Guccis väskor och kläder.

Gamla och nya väskmodeller
Kläder ...
Två liggande massiva statyer som jag har för mig användes i en av Guccis modevisningar .
Efter utställningen tog vi tunnelbanan till stadsdelen Angel och ett par pubstopp senare kom vi fram till en indisk restaurang som heter The Tamil Prince. Angelas son hade ätit där och sagt att maten var jättebra, så vi beslöt oss för att testa.
Maten var helt ok (lammkotletterna var fantastiska) och deras specialkryddade Margarita läskande, men den var inte så bra att vi skulle resa genom hela London igen för att äta där😏. Det var dock kul att testat den. Bor ni nära Islington så rekommenderar jag ett besök, men boka i god tid!
I onsdags var jag och såg en moderniserad version av den argentinska folkdansen Malambo som uppfördes av danstruppen Malevo. Mycket bra! 
Malevo kom till semifinal i årets Americas Got Talent 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...