25 november 2023

Eftermiddag på Borough Market

Hej på er! Här skiner solen från en klarblå himmel, men det nästan biter i kinderna när man går ut. Det är dags att ta fram min tjocka vinterjacka tror jag. I morse var jag dock duktig och pallrade mig upp när väckarklockan ringde kl. 7.40 och var på plats på gymmet kl. 8.00. Det är småjobbigt att stiga upp så tidigt en lördagsmorgon, speciellt när det är kallt och eländigt utomhus. Efter min dansklass gick jag och köpte en kaffe och hängde på vårt shoppingcenter innan det var dags att återvända för en timmes Body Pump. Men nu är det i alla fall färdigtränat för i dag.

I onsdags åkte Angela och jag till Borough Market för att gå på Delight, en sydkoreansk mediekonstutställning som kombinerar grafik, ljud, installation och interaktion. När vi kom dit så visade det sig att vi var en vecka för tidigt, men eftersom det inte var någon rusning (vi var de enda där) så kunde vi gå in ändå😃.
 Utställningen bestod av 12 rum med väldigt olika teman. Det här var en av mina absoluta favoriter, ett rum med hängande lampor som böt färg.

I andra rum projicerade man olika bilder ...
Lite Matrix-stuk på det här rummet.
Det här rummet var också häftigt, med månen som långsamt sjönk ner i vattnet.
Vägskyltar.
Jag hade bokat middag på restaurangen Bedales of Borough Market, men eftersom vi blev färdiga på utställningen tidigare än planerat så köpte vi var sitt glas champagne och gick runt på marknaden ett tag. Här finns mycket gott i matväg, både färdiglagad mat och otillagat ... hel rå bläckfisk någon?!😋
Bedales är främst en vinbar men de säljer också lite olika smårätter så vi beställde in spanska croquetas, italienska arancinibollar ...
... och burrata.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...