13 april 2019

Lördag och annat

Så är det lördag och kväll redan. Jag sitter med en Margarita i glaset för man måste ju fira att det är helg på något sätt😋

I dag har det varit ännu en kall dag. Det var cirka 8 när jag gick till gymmet i morse och som högst har det väl varit runt 10. Till påskhelgen har de dock lovat 20 grader så jag räknar dagarna dit. Steve kommer att åka till sina föräldrar som vanligt medan jag stannar kvar i London med Busen. Jag tycker det är underbart skönt att vara själv då och då och det tycker säkert Steve också, vi är ju inte precis hopväxta vid höften😊. Förra veckan lekte jag med tanken att ta tåget till Cardiff i Wales någon av påskdagarna, men när jag såg att det skulle ta 3 timmar och kräva 3 tågbyten så skippade jag den iden (normala dagar går det direkttåg dit från London och det tar bara 2 timmar😒).

Så här såg det ut i början av veckan när det var typ 12 grader och soligt. Det finns så många vackra träd som blommar nu och man behöver verkligen inte åka ända till Japan för att se blommande körsbärsträd.
I torsdags var jag och min svenska kompis Cecilia på svensk stå upp i närheten av Kings Cross.
Eftersom det skulle ha blivit knappt med tid att äta på restaurang före, så festade jag till det med hjortstek som jag fått till halva priset och bönpasta (mycket mindre kolhydrater) med pesto och paresanost innan jag åkte i väg.
Vi träffades 17.30 framför klubben, men när det visade sig att tiden på deras webbsida var fel så hade vi plötsligt 1,5 timme att slå ihjäl innan showen. Vi beslöt oss då för att gå till en pub som Cecilia besökt några år tidigare. När vi kom fram visade det sig att puben förvandlats till en hamburgerrestaurang (London kryllar av hamburgerrestauranger ... hur många behövs det egentligen?!😕)

Vi beslutade oss iallafall för att stanna kvar och beställde var sin drink och grekisk sallad . Restaurangen var ganska coolt inredd men jag skulle ha föredragit att den förblivit en pub.
Klockan 19 var vi tillbaka på klubben och showen kunde börja. Jag måste dock säga att varken jag eller Cecilia var alltför imponerade. Det var 4 akter plus han som pratade mellan akterna och 1,5 av dem var ok. En av ståupparna var en svart lesbisk tjej som jag tror jag sett i tv-programmet Parlamentet tidigare och hon var helt ok. "Huvudakten" var tjejen som vann "På spåret" i år men hon var tragiskt oförberedd och inte rolig alls. Det satt dock en kille bredvid oss som skrattade hela tiden och jag tänkte i mitt stilla sinne att det skulle vara härligt att ha lika nära till skratt som honom, livet skulle definitivt vara roligare.😊
I morgon ska Steve och jag på Sunday Roast till en pub som har "carvery", typ ett sunday roast-buffebord där man själv väljer tillbehör och sedan kan blanda olika kött. Steve spenderade största delen av lördagseftermiddagen i Richmond med att kolla på bowls-tävlingar och därför "mutade" jag honom med att jag i så fall ville att vi skulle gå på restaurang antingen i kväll eller i morgon😏. När han känner sig skyldig över att jag måste vara "ensam" flera timmar under en helg så säger han ja till nästan vad som helst😍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...