22 april 2020

Påse med godsaker

Glad lillördag på er! Här går dagarna sin gilla gång utan några större händelser. Det slog mig i går att det är nästan som att sitta i fängelse. Vi är inte är inlåsta och får träna utomhus (det får förvisso fångar också, i rastgården) och gå till affären, men förutom det finns det absolut inget att göra än att sitta hemma och häcka. Snacka om att slösa bort dyrbara dagar i sitt liv som man skulle kunna fylla med något mer vettigt.

Förutom det fina vädret så var dagens höjdpunkt leveransen från finska sjömanskyrkan. De har påskmarknad varje år på kyrkan, men på grund av viruset fick man inte åka dit och shoppa som vanligt utan de arrangerade hemkörning istället. En fantastisk ide! Min beställning hann inte fram till påsken men det gör inget, bättre sent än aldrig.
Jag beställde inte så mycket, men när jag såg att det nuförtiden finns smaksatt memma så måste jag bara prova. Jag beställde också en bit brödost😋. Jag åt mockamemman i kväll och my gad så gott det var. Det var vanlig memma med ett toppskikt som smakade mocka.
Mina PW-turer är extra vackra och väldoftande just nu när både träd, buskar och blommor står i full prakt.
I går gjorde jag krämig korvstroganoff som jag åt med stekt blomkålsris. Det räckte också till middag i dag och igen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...