26 april 2020

Måndag hela veckan och Long Island Ice Tea

Trevlig söndag på er! Solen fortsätter att skina över oss nedstängda ... eller kanske man ska säga instängda. Det börjar minst sagt bli seeegt nu och det kan man se att många andra tycker också för 2 meters avstånd mellan människor verkar ha krympt till 1,5 meter ... snart är det väl 1 meter, Skrämselpropagandan verkar förlora sin effekt.😏

Steve är mer uttråkad än mig för han kan ju inte jobba som jag gör. Han och en bowl-kompis har dock börjat smyga iväg till inomhusklubben i Richmond för att spela bowl ett par gånger i veckan eftersom kompisen har egen nyckel dit😃.

Här står träd och blommor fortfarande i full blom. Såg det här vackra trädet på min promenad i går som blommade svagt lila.
Busen njuter av solen på sitt sätt.
Jag styrketränar nästan varje dag inomhus, men den här grannen har tagit det ett steg längre och drar ut både roddmaskin, vikter och andra tillbehör på vår parkering de flesta morgnar.
Han lär äga ett gym i närheten så det tåls att hålla sig i form. Det går ju inte att se ut som en barbapappa om man äger ett gym😏
I helgen lyxade jag till det genom att göra drinken Long Island Ice Tea, enkel, god och alkoholstark, även om den inte känns så stark vilket gör den farlig😊
Long Island Iced Tea
2 cl ljus rom
2 cl gin
2 cl tequila
2 cl vodka
2 cl cointreau
2 limeklyftor
Blanda alkoholen i mixer med iskuber. Häll i ett glas och toppa upp med lite coca-cola och en citronskiva. Samt is till glaset.

I går lördag promenerade Steve och jag till Clapham Junction för matshopping på ASDA. Steve var dit tidigare i veckan också och då hade det varit jättemycket folk och de hade varit tvungna att använda shoppingkärror för att forma gångar som man följde. Nu var det dock lugnt och vi var inne på 10 minuter.
Ja, det är vad vi har sysslat med de senaste dagarna, vi har verkligen inget spännande liv alls för tillfället😒

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...