5 februari 2022

Graham Norton Show

Trevlig lördag på er! Här skiner solen även om det är litet småkyligt. När jag skrivit klart inlägget till er så får jag nog pallra mig ut för en promenad. Har varit lite förkyld (nej, inte corona😊) ett par dagar med halsont så har hållit mig från gymmet. Man får inte träna hårt när man har feber eller ont i halsen eftersom det kan leda till hjärtmuskelinflammation. Nu har det halsonda försvunnit så i morgon tänkte jag dock gå till gymmet igen.

I torsdags åkte jag till BBC:s Television Centre i Shepherds Bush/White City för inspelning av Graham Nortons chattshow. Han är väldigt rolig och har alltid "riktiga" kändisar på besök.

Alla måste visa upp ett negativt coronatestresultat för att komma in.
Jag kom 15 minuter före utsatt tid och redan då hade det börjat samlats folk. Förutom att uppvisa ett färskt coronatest så tog de ännu tempen, kollade igenom väskan och så måste man gå igenom en röntgen innan man kunde börja köa "på riktigt". Det var lite försenat insläpp så vi fick stå och vänta över en halv timme längre än utsatt tid.
Vi släpptes in i studion en rad åt gången, med masker på, och vi hade alla en specifik sittplats.

Många kameror fanns det, såg ut som en regnskog med hängande lianer.
Över en timme senare och när showen började närmade sig start så höll en "publikuppvärmare" en liten show där han skämtade med publiken😊. 
Vi fick naturligtvis inte fotografera under inspelningen, men förutom Uma Thurman som intervjuades via videolänk från New York, så fanns alla andra på plats. Jag har beskrivit de andra deltagarna i mitt föregående inlägg. Alla gäster kom in samtidigt och sedan pågick intervjuerna och inspelningen i ett, det var väldigt få avbrott. Det här gjorde att hela inspelningen var klar redan kl. 21 (den satte i gång kl 19) och då hade också musikgästen hunnit sjunga sin låt två gånger. Graham Norton är verkligen ett riktigt fullblodsproffs. 

Hoppas att jag vinner fler biljetter, har anmält mig till ytterligare 3-4. Dessutom går det en buss från Wandsworth raka vägen dit, så enklare kan det inte bli😊

Så vad är planerna för helgen då? Jo, i kväll ska Steve och jag träffa ett par kompisar  för middag på en pub i hörnet av Regent's Park, och i morgon blir det besök till Brixton Market med ett par andra kompisar. Jag har inte besökt Brixton på åratal så det ska bli intressant att se om det förändrats mycket. Tidigare var det ett ganska nedgånget område men nu har det blivit väldigt hippt.
 

2 kommentarer:

  1. Oj, vad mycket roliga saker du gör! Både guidningarna och talkshow-besöken verkar så intressanta. Mitt närområde har mycket som talar till dess fördel, men man kan väl inte riktigt påstå att Jeppis/Nykarleby har riktigt lika mycket att erbjuda i form av närturism som London... :D Måste nog medge att reslusten är stor nu!

    Jag har förresten varit uppe på taket i det andra inlägget och spanat in St.Paul's Cathedral! Tror jag själv har någon bild just precis från det stället. :) Hade tipsats om det när jag skulle på kurs i London nån gång för 8-9 år sedan. Ett bra tips var det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack:-). Jag försöker ta mig i kragen och göra fler aktiviteter igen. Jag kom av mig helt under lockdown och hade svårt att komma igång med sökandet, men nu börjar jag vara på banan:-) Haha, ja man skulle nog ha sett allt värt att se i Jeppis/Nykarleby på max en vecka och mycket är lite "same, same". Man blir verkligen bortskämd av saker att göra när man bor här, och mycket kan man göra på egen hand om man inte får någon med sig:-)

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...