8 juli 2022

Värmen är här och underbar middag

Så är det helg igen, underbart! Jag sitter och pustar framför fläkten, det är varmt nu och  värre skall det bli nästa vecka😓. 25 grader är ok, men om det blir högre än det så är det bara jobbigt. Det är ingen höjdare att befinna sig i en storstad när det är 30 grader i skuggan. 

Det ska verkligen bli skönt att åka hem till Monäs i tre veckor nu där man kan åka till stranden om det blir för olidligt varmt. Det är inte illa att ha en 3 km lång sandstrand i hembyn😊. Steve kommer dock att stanna i London den här sommaren och svettas vidare tillsammans med Busen😏

I går skulle jag ha träffat min kompis Angela på middag på restaurangen Little Bird i Clapham Junction, men hon var tvungen att avboka då hon hade fått sån besvärlig hosta. Hon hade Corona samtidigt med mig men hennes verkar vara lite mer långdragen.

Jag frågade då om Steve kunde "offra sig" för jag hade sett fram emot middagen i flera dagar. Som tur var (för honom) så sade han ja.😊

Jag beställde en Margarita som jag smuttade på medan jag kollade igenom menyn. De hade gjort lite ändringar i utbudet men två av mina favoriter fanns kvar, Tuna Sashimi och Beef Fillet Tataki. Jag beställde också Keralan Fried Chicken med en härlig kanelsmak.
Steve beställde thailändsk grön curry och pork belly med het paprika i salladsblad. 
Allt smakade jättegott som vanligt. Ettt plus är att rätterna är väldigt tilltalande visuellt. Till efterrätt beställde jag ännu en Margarita.
Efter middagen beslöt vi oss för att promenera hem istället för att ta bussen då det temperaturen hade nått en mer behagligare nivå. Jag hade jobbat hela dagen så jag gick både till och från restaurangen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...