28 januari 2024

Lördag i Teddington och teater med kändisar

Trevlig söndag på er! Här skiner solen och jag lekte med tanken om jag skulle gå ut och gå, men två timmar på gymmet i morse får räcka för i dag. Tror jag ska jobba undan lite i dag inför måndag och ta promenaden i morgon i stället, då har jag bara ett pass som heter "Mindfull yoga" på gymagendan som inte är alltför svettigt.😊

I går lyckades Steve och jag äntligen ta oss till Teddington för middag på puben King's Head, dvs. inga inställda tåg. Det var mitt fjärde besök till puben och Steves första. Steve hade dock lyckats googla fram att puben ägs av kändiskocken Raymond Blanc och det förklarar ju de många franska rätterna på menyn😏. Jag har ätit ostsouffle med ostsås varje gång jag varit där, och det blev det i går också. Den var lika god och fluffig som vanligt.  
Till huvudrätt blev det en hederlig rumpstek med örtsmör. Man fick också fransk potatis, sallad och en halv grillad tomat till (har aldrig fattat vitsen med halva grillade tomater, de är ofta både hårda och sura😏). Jag donerade potatisen till Steve och beställde istället ostgratinerad blomkål till sidorätt. "Salladen" bestod av gröna blad utan någon som helst dressing till, så den lämnade jag också. Jag blir irriterad när de sätter till saker där enda uppgiften är att fylla ut tallriken eller ge färg😒. Steken var iallafall god och perfekt tillagad.
Efter middagen gick vi in på en vinbutik/-bar på väg till tåget där man kunde både köpa med sig vin eller dricka på plats. Vi köpte en flaska Malbec som vi delade på innan det var dags att gå till tåget. Puben var väldigt livlig så det var skönt att sitta och njuta av lugnet i vinbaren. Ingen pappa som tjatade på sin unge att äta sina korvbitar som på puben. Till slut hade jag lust att säga åt honom att ät upp de förbannade korvbitarna själv, ungen är inte intresserad😒
I torsdags var de äntligen dags att se komedin Plaza Suite med det amerikanska skådespelarparet Sarah Jessica Parker och Mathew Broderick. SJP är kanske mest känd som Carrie i "Sex and the city"

Matthew Broderick är också väldigt känd skådespelare, men kanske inte en av mina favoritskådespelare, jag tycker att han är lite stel.

Jag är alltid tidigt ute, hatar att stressa.
Savoy Theatre är väldigt vacker.
Vad tyckte jag om pjäsen då? Den var kanske lite trög i starten, men blev bättre (och roligare) ju längre den pågick, till och med Matthew Broderick verkade slappna av och orsakade flera roliga scener. SJP var riktigt bra. Den var helt klart sevärd och det är alltid roligt att se amerikanska film- och TV-kändisar live på scenen i West End.
Nej, nu ska jag göra kållåda😋

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...