17 januari 2024

Spirit of the dance

God kväll i stugorna! Jag har precis ätit en egengjord pizza på lågkolhydrattortilla så nu är jag minst sagt proppmätt. Jag minns inte när jag åt pizza på pizzeria senast ... måste vara nästan 15 år sedan, åtminstone inte efter att jag började äta lågkolhydratkost för 12-13 år sedan. 

I dag fick jag äntligen tummen ur och gjorde min skattedeklaration. Den första delen av skatten ska betalas 31.1 så då är det ju bra att veta hur mycket man ska betala😏. Det är lite komiskt, jag har nästan tio månader på mig att deklarera, men ändå drar jag ut på det in i det sista. Det är ju inte så att man kan välja att inte betala skatt precis, inte utan att straffas för det i alla fall.😊 Nå, nu är det gjort och det känns verkligen som en lättnad.

I går var jag och såg en fantastisk dansföreställning som kallas Spirit of the dance. Jag såg dem i fjol också och när det dök upp en annons i mitt internetflöde om att de skulle komma till London igen så bokade jag omedelbart biljett. "Huvuddansen" är irlänsk dans, men de blandar också in street dance, step, tango, flamenco samt sång. I år bjöd de till och med på säckpipemusik. De verkar uppträda i hela världen, så om de anländer dit ni bor så gå och se dem! 
Det värsta med att gå på teater är pauserna. Genast ljuset tänds rusar folk upp för att gå på toaletten, köpa dryck, glass, snacks ... det är helt hysteriskt. Man gör inget annat än släpper förbi folk.😒 
Busen fortsätter tanka värme, snart har han nacke som en giraff. Under en extra lång "session" lyser hans öron röda som stoppljus.😁

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...