15 mars 2016

Mera mat och ryggproblem

Pust, nu är jag mätt! Jag har precis frossat på potatislös pyttipanna med två stekta ägg och rödbets- och majonnäsblandning. SÅ JÄVLA GOTT!
Veckan hittills har gått i gymets (två pass igår, ett idag och så planerar jag in två imorgon också) och arbetets tecken. Jag fick ännu ett stort projekt idag som ska vara klar till fredag, men det kommer jag att klara utan större panik, har gjorde nästan hälften idag redan.

Igår festade jag till det med att äta "grönsakspasta" med bolognesesås på Marks & Spencers cafe i St Georges Hospital medan jag väntade på min fysioterapisession. Rätten värmdes upp i mikrovågsugn men den var ändå helt ok. Det här var enda rätten på menyn som inte innehöll bröd eller annat kolhydratstint så jag var tacksam för det lilla.
Ryggen, eller snarare mitt högra ben (känner sällan av ryggen), har trilskats ganska ordentligt sedan mitt senaste besök hos fysioterapeuten, så nu frågade hon om jag skulle vara intresserad av fyra "ryggradssessioner". Mitt problem kommer från nötta disker längst ner i ryggen som leder till att nerver kommit i kläm och blivit inflammerade (därav mitt värkande högerben), så eftersom det är kotorna som är problemet så sa jag ja, jag har ju inget att förlora.

Imorgon är det Steves födelsedag och då blir det riktig "fine dining", min present till honom är nämligen middag på The Ritz. Vi har varit dit en gång tidigare för flera år sedan och ny tyckte jag det var dags igen.
Man upphör aldrig att förundras över katters kärlek till lådor i alla storlekar och format.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...