13 mars 2016

Söndag igen och svensk humorshow i London

Så var det söndag igen men den har varit riktigt produktiv. Jag har äntligen skickat iväg megaprojektet som jag jobbat på i flera veckor, tillsammans med andra kortare projekt förstås, gjort några andra översättningar, besvarat mail som legat och väntat, knåpat ihop en text om SWEAs nästa after work som jag än en gång kommer att hålla i och lagt upp den på vår FB- och webbsida, gått på Body Pump, luftat Busen utomhus som inte alls uppskattade min fina gest idag utan satt och stirrade på ytterdörren och nu uppdaterar jag bloggen. Det är skönt att börja en ny vecka utan alltför många måsten som skaver.

Igår var jag till en teater i Leicester Square och kollade på den svenska showen med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström som heter Ägd - Vad kostar ett rikare liv? Den var GRYMT bra. De gick i korthet igenom den svenska ekonomin och hur den har blivit så bra som den blivit och när bubblan kommer att spricka, eftersom svenskarna nu i princip spenderar pengar de inte har. Tja, se på Finland, där har ni er framtid, tänkte jag i mitt stilla sinne:-). Showen låter ju inte så rolig men de förklarade allt på ett roligt sätt så man satt nästan hela tiden och skrattade. Det var också kul att sitta i en teater där 99 % var svenskar (och några finlandssvenskar).
Här ser ni min senaste shopping, ett nytt arbetsbord. Mitt tidigare var både fult och svajigt. Steve och jag håller på att långsamt byta ut våra möbler till ljusare varianter och det här passar in perfekt. Nästa objekt som ska bytas ut är vårt soffbord och soffa/fåtölj. Soffan får vi nog vänta med tills Busen kommit över värsta klösivern eftersom vi vill ha grått tyg den här gången.
Och så avslutar jag med lite Busen-bilder igen. När jag kom hem från Finland efter julledigheten tog jag med mig det virkade täcket för dubbelsäng som min farmor virkade åt mig när jag ännu knappt var tonåring:-) Busen älskar det lika mycket som mig och kan ligga och sova i timmar på sängen när jag bäddat. Han älskar för övrigt hela bäddningsprocessen och kommer flygande som en projektil genast han ser att jag ska bädda.
Idag har vi haft sol och Busen skiljer sig inte från andra katter när det kommer till att ligga i solen och gosa.
Han är som ett solur och förflyttar sig i takt med att solstrålarna gör det.
I veckan fick jag en jättekul nyhet och det är att min bror Magnus kommer hit över påsken. Flygen mellan Bergen (Norge) och London är grymt billiga, så han skulle kunna komma ännu oftare. Jag har redan bokat in ett restaurangbesök för varje dag, äta bör man och då gärna gott:-). Vi gillar båda mat och här finns det ju hur stort utbud som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...