31 augusti 2016

Bank holiday

Swisch vad dagarna går. Förra helgen var det långhelg (måndag ledig), eller bank holiday som man kallar det här. Steve hade dock fått en grymt besvärlig förkylning med både feber, huvudvärk och snuva så dit for den helgen. Snacka om dålig tajming.

På söndag gjorde vi emellertid ett nytt besök på den franska restaurangen L'Affaire i Wandsworth för att prova deras Sunday Roast som fått bra reviews på Tripadvisor. Billig var den också, 9,99 pund med alla tillbehör eller 12,95 pund om man också ville ha förrätt eller efterrätt. Jag valde förrätt.
 Förrätten var någon sorts sellerisallad med ett förlorat ägg och rostad lök. Enkel men väldigt god. Det var bra att förrätten inte vara alltför mättande för själva Sunday Roasten var massiv ...
... de hade verkligen inte sparat på köttet. Till köttet serverades rostad potatis, blomkål med ost, morötter, kål och en Yorkshire-pudding. Köttet var fantastiskt mört. Lunchen ackompanjerades av levand jazzmusik så det avr lite mysigt. Vi kommer absolut att gå dit igen.
Här fortsätter sommarvärmen men Busen (och Steve) börjar bli lite trötta på det fina vädret nu, jag fortsätter att njuta. Så här hittade jag Busen för några dagar sedan, platt som en pannkaka på hörnet av sängen med tassarna hängande över kanten:-)
I måndags gjorde vi en "utflykt" till Kingston. Det är väl inget större turistmål men vi hade inte varit dit på länge och där finns massor av butiker. Det var också så lång som Steve var beredd att åka med sin huvudvärk. Hans huvudvärk var inte konstant utan kom i snabba attacker då det kändes som om någon högg honom med en kniv i bakhuvudet. Det lättade emellertid lite när han köpte starka värktabletter över disken på Boots.

Tidigare i veckan gjorde jag jättegod fisk i foliepaket. Det är ju så enkelt att slänga allt i ett folie. I mitt hade jag citron i halvor, körsbärstomater, sparris, färsk chili, timjan, vårlök och mycket olivolja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...