11 december 2016

Glögg och styrelsearbete

Så är söndagen här igen. Jag har inte haft några större aktiviteter, Body Pump på morgonen och sedan bara hemmamys och lite jobb. Nu sitter på soffan och tittar på en av de många julfilmer som visas på TV här, alla med lyckligt slut naturligtvis. Många är ganska chesiga men ändå smått charmiga så här i juletider:-)

Jag har börjat plöja igenom första säsongen av Westworld som är en amerikansk science fiction- och thriller-TV-serie med Ed Harris i en av rollerna (han som jag såg på teater för några veckor sedan. Jag tror den vanligtvis går på Sky, tror jag, men jag streamar den.

Igår när jag kollade ett par avsnitt upptäckte Steve sitt namn i eftertexten. Uppenbarligen så finns det en Steve Cole som jobbar som chaufför i TV-serien,:-)
Igår kväll var Steve och jag på glöggfest hos våra kompisar Cecilia och Björn. Det var som vanligt en väldigt rolig kväll med mycket skratt och god mat. Förutom många olika glöggmärken bjöds vi på hemlagad julskinka, morotslåda, prinskorv och annat smått och gott. Cecilia hade också gjort lågkolhydratchokladbollar. Mums.

Vad har jag annars gjort då ... i torsdags träffades vi i SWEAs styrelse på restaurangen The Harcourt för att planera årsmötet i slutet av januari. Då samlas så många medlemmar som kan och vi presenterar vad som hänt under året och andra viktiga grejer. Vi har beslutat oss för att hålla mötet på den här restaurangen och jag har, av någon orsak, fått uppdraget att koordinera evenemanget med med restaurangen:-).

Några timmar före SWEAs styrelsemöte åkte jag till North Sheen och besökte en kompis, Marie, som jag också lärt känna genom SWEA. Hon hade sett på FB att jag besökt Berlin och ville få lite tips eftersom hon också ska åka dit i mars. Jag fick också nöjet att träffa hennes hundvalp som var helt otroligt gullig. Han är troligen en blandning av två raser men det blev en lyckad mix. Hans kropp är lång och benen ganska korta men öronen stora som två parabolantenner. Först var han lite försiktig och småmorrade men sedan vande han sig och ville inte sluta leka och slicka mina händer:-) Han hade fått en hård start i livet. Marie hade inte planerat att skaffa någon hund men hennes dotter hade hittat honom fastbunden kall, smutsig och rädd under en buske och räddat honom. De tog honom till veterinären som berättade att valpen inte skulle ha överlevt natten eftersom han troligen skulle ha blivit dödad av en av de många rävar som finns i London. Eftersom veterinären inte hade möjlighet att ta sig an valpen tog Marie och hennes dotter hem honom med planen att ta honom till ett hem för övergivna hundar och katter dagen efter men de blev så fästa vid honom att han fick bli kvar. Tänk att det finns så elaka människor att de binder fast ett djur med förhoppningen att han ska dödas av rävar eller svälta ihjäl!!!

Och som vanligt avslutar jag inlägget med en bild på Busen. När jag satte upp ljusstaken satt han ofta och tittade på lamporna som lyste. Nu har han vant sig:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...