2 december 2016

Full fart

God morgon. Försökte lägga upp ett inlägg när jag satt på bussen igår men det lyckades inte, min skittelefon, en Samsung, påstod att jag inte hade tillräckligt stort minne för att skicka med 4 bilder också. Samsung-telefoner måste ha världens minsta minne, när jag laddat ner instagram och tunnelbanekartan för London fick jag meddelandet att nu är minnet fullt.

Idag ska jag jobba och sedan städa det sista innan mina två kusiner och deras pojkvänner anländer ikväll. En Body Pump ska jag hinna med också.

I tisdags var jag och 3 andra tjejer, som jag lärt känna genom SWEA, på trerättersmiddag med obegränsat med prosecco på M restaurant i stadsdelen Bank. Först när vi kom dit var det som att stiga in på en nattklubb med matservering och vi hade svårt att höra vad de andra sa. En timme in på middagen verkade det som om de hittat volymknappen och vi kunde höra vår egen röst igen. Maten var god, jag körde fisk till både för- och huvudrätt. Till efterrätt valde jag en mousse med bacon, buckwheat och majsglass. Jag åt bara några skedar, den innehöll ju trots allt socker. Smaken var annorlunda men inte alls obehaglig.
Maten dokumenteras:-)


1 kommentar:

  1. Maten ser god ut. Det som jag har svårt med nuförtiden är alla dessa restauranger, caféer och liknande som kör musik på hård volym. Jag klarar inte av det, det blir en stresspåfrestning för kroppen och jag brukar säga till eller inte besöka stället på nytt. Lugn, avslappnande musik på låg volym skulle ju vara nåt som kunder skulle uppskatta, i dessa uppskruvna tider med stress symptom och folk som har tidspress osv. Tror inte att ägarna förstår vilken grej det kunde vara för ett ställe att marknadsföra sig som det som har lugn atmosfär, som ju är väldigt uppskattat idag, men sällan förekommande, tyvärr.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...