2 augusti 2018

Bärplockning och kompisträff

Hej på er. Här fortsätter sommaren precis som i Norden. I morgon ska det bli över 30 igen och strålande sol. Vår fläkt är verkligen en välsignelse.

Idag har jag beskt gymmet som vanligt, jobbat och så tog jag ett par timmar ledigt på eftermiddagen för att plocka lite björnbär på Steves jobb. Det fanns massor av bär på buskarna men många av dem hade börjat skrumpna på grund av torkan men jag fick iallafall ihop till en halv liter eller mer som jag frös in. När jag plockade upptäckte jag också vinrankor bland björnbärsriset och en hel del klasar så när de mognat får Steve gå dit och äta. Steve hade inte ens vetat att det fanns vinrankor där😊
I tisdags träffade jag min fina kompis Carola. Hon bor nuförtiden i Stockholm medan hennes barns pappa bor här och hon kommer hit med dem ett par gånger om året och då passar vi på att träffas.

Vi inledde kvällen med middag på Hudsons i Putney och Happy Hour-drinkar.
Jag åt blandad grillad fisk till huvudrätt och blev så otroligt mätt, det var inte svårt att lämna palsternack-fritesen.
Efter middagen gick vi in mot Putney och tog var sin Happy Hour Aperol Spritz på en uteterrass alldeles vid Putney Bridge. Vädret var fantastiskt och vi njöt till max.
De håller på att bygga något på sandbanken vid Themsen och därför hade man satt upp skyddsstängsel ... vi kände oss lite som djur i bur😏
När vi var på väg till en annan pub såg vi en bar med Happy Hour som pågick till kl 21 och då måste vi ju ta en cocktail där också, en Margharita som var helt fantastiskt god.
Utsikten var väl sisådär, mot Putney High Street😊. Det var verkligen kul att träffa henne igen, vi sågs senast i februari och är båda lika dåliga på att skicka email så det var mycket att uppdatera oss om.
Igår var Steve och jag till North Sheen och tittade på en viktig match. Steve spelade inte i den här turneringen men "alla" var där typ. De spelade och spelade tills mörkret föll och man knappt kunde se kloten, men till slut avgick North Sheen med segern.
Och här har vi dagens, eller snarare morgonens, Busen. Så här ligger han ofta nuförtiden när vi vaknar på morgonen, inklämd halvvägs under kudden och med tassarna mot sänggaveln. Jag reagerade inte alls när han trängde sig in, plötsligt var han bara där när jag vaknade😍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...