26 maj 2019

Gott och blandat

Glad söndag på er alla. Steve och jag sitter och jäser i var sin stol efter en mycket mättande Sunday Roast carvery på en pub i Chiswick. Det är lite omständigt att ta sig dit då det inte går någon direktbuss utan det kräver en liten promenad till och från bussen, men det är värt det när man har den här tallriken framför sig. Jag gillar carverys eftersom man får blanda olika kött och själv säga vilka tillbehör man vill ha (dvs. ingen Yorkshire pudding eller potatis för mig (för mycket kolhydrater)). Tur jag gick på gymmet innan och nöjde mig med kaffe till frukost😀
Puben, som heter The Raven, har även sin egen pubkatt, Alfie tror jag han heter, som strövar runt bland borden med förhoppningen att få en bit kött.
I går köpte jag ett par nya "compression sleeves" som ska hålla vadmusklerna på plats. De jag har köpte jag för cirka 5 år sedan och de håller på att förlora sin spänning.
Jag hittade också fr perfekta vita adidas-sneakersen som passar både till byxor, klänning och kjol. Jag gick omkring i dem hela dagen i dag utan ett enda skavsår, så toppbetyg.
Lördagen var en lugn dag men på fredag testade vi en fransk restaurang i stadsdelen Battersea som heter, Augustine Kitchen. Jag hade gett Steve i uppdrag att hitta något nytt och han föreslog den här restaurangen som verkade hur mysig som helst. Den hade också fått bra feedback på Tripadvisor.
Det tog sin tid innan rätterna kom men vi hade inte bråttom någonstans ... dessutom hade vi ju gott rött vin att njuta av medan vi väntade, det hann bli två flaskor innan vi åkte hem.
Jag gillar sniglar i vitlökssmör så jag beställde dem till förrätt ...
och en stek med bernaisesås samt gröna bönor (istället för potatis) till huvudrätt. Steken innehöll kanske lite väl mycket senor och fett för min smak men annars var allt gott.
Jag tog bara kaffe till efterrätt men såg att det fanns hur många Braastad-konjakalternativ som helst. Jag har inte sett dem någon annanstans här i London så ägaren måste gilla det märket😊. Jag är inte någon konjakfan alls, tycker bara den bränner i halsen, men jag måste medge att den från Braastad är god, den smakar iallafall något. Nästa gång blir det nog ett glas Braastad till kaffet, om jag orkar.
I morgon, måndag, är det röd dag här i Storbritannien, men jag får nog jobba några timmar iallafall eftersom det är vanlig arbetsdag i resten av Europa.😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...