12 november 2020

Ena dagen är den andra lik

Nu har det gått en hel vecka sedan mitt senaste inlägg men när varje dag är nästan den andra lik så det finns inte så mycket spännande att berätta😏. 

I dag tog jag några timmar ledigt från jobbet mitt på dagen och så gick Steve och jag in till Clapham Junction för lite matshopping. Vi besökte också en stor djuraffär där vi hittade en mjuk leksak som kan fyllas med kattmynta. Den blev populär kan jag säga, och när Busen var "klar" med den var leksaken alldeles genomblöt av dräggel😂.

I går mötte jag upp med Angela i Mortlake och vi gick på en två timmars promenad runt Themsen. Det var alldeles vindstilla och varmt och skönt i luften så det gjorde inget att det var grått som i en säck. Nästa gång vi träffas kom vi överens om att vi ta "matsäck" med oss😊.

I söndags pratade jag med morsan och farsan på Facebook videochatt igen. Jag är verkligen ingen telefonperson, det är så opersonligt när man inte kan se människan man pratar med, men på det här sättet så känns det "nästan" som om vi sitter i samma rum plus att det är gratis!


 I morgon har jag bestämt att Steve och jag ska äta trerätters och vi ska börja med en Blue Arrow cocktail. Steve är ingen större fantast när det kommer till cocktails men den här gången informerade jag honom att han inte har något alternativ😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...