15 november 2020

Helgen

Trevlig söndag på er. Hoppas ni har haft en trevlig helg hittills! Min har varit helt ok. I går stack jag inte ut näsan på hela dagen, hade ingen riktig orsak att gå ut. För det första regnade det precis hela dagen och kvällen och för det andra behövde hade jag mat i kylskåpet så jag behövde inte gå ut för det. Jag tränade dock med vikter i en timme enligt ett pass på YouTube så kroppen fick sig en ordentlig genomkörare. Älskar när man tränar så at musklerna bränner.

I dag klarnade vädret äntligen upp vid lunch och efter 90 minuters helkroppspass hoppade jag i duschen och gick ut i det soliga vädret för att tanka D-vitamin. Det var inte bara jag som fått samma idé utan det var massor av människor ute som njöt av det fina vädret.

Jag Promenerade till Putney och lyckades pricka in högvattnet ...
... och när det kommer in så stiger det snabbt, vilket familjen nere till höger på bilden fick erfara. Jag tror inte de tog sig torrskodda tillbaka till fast mark😀
När jag kom tillbaka till Wandsworth så köpte jag en tysk grillad korv med Sauerkraut, saltgurka och stekt lök från ett litet matstånd utanför shoppingcentret. Jag slängde bort brödet men det fungerade bra som värmeisolering när jag höll i korven.😋

I fredags gjorde jag trerätters till Steve och mig för att vi verkligen skulle känna att att det var fredag, när vi nu inte kan gå till puben eller restaurangen.

Vi började dock middagen med den läskande och bildsköna cocktailen Blue Arrow.
Till förrätt blev det laxcarpaccio, såsen är to die for.
Eftersom det är spagettipumpsäsong så var huvudrätten given, fylld spaghettipumpa med kyckling och krämig ostsås.
Vi avslutade brakmiddagen med en syrlig, fräsch och mycket god pots de creme med citron. Alla rätter är lågkolhydrat naturligtvis.
 Busen var naturligtvis allestädes närvarande och tiggde godis mellan rättena eller bara satt och tittade på oss😾.
Så, det är lite vad jag har sysslat med den här helgen. Enda inbokade evenemanget nästa vecka är ett besök till finska kyrkans julbasar på torsdag tillsammans med Angela som aldrig varit där förut. Eftersom de säljer mat så får de har öppet, men man måste boka en slot när man kan besöka den så att inte alla kommer på en gång. Helt ok för mig för då slipper man trängas och kan shoppa i lugn och ro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...