25 november 2022

Julpyntningen har börjat

Long time no see, 10 dagar sedan mitt senaste inlägg😮! Ibland rusar dagarna väg. Sedan jag kom hem från Madrid i söndags har dagarna bestått av jobb, jobb och mera jobb. Typiskt nog fick jag ett par megajobb precis innan jag skulle på resa så det är dom jag har jobbat på sedan jag kom tillbaka. När man suttit och hamrat på datorn hela dagarna så är det enda man vill göra på kvällen att sätta på någon film eller serie på Netflix eller harva igenom några avsnitt av årets Robinson på TV4😏. Jag tänkte jag skulle börja berätta om Madridresan på söndag.

I dag har jag så smått börjat julpuntan och det första "pyntet" jag satte upp var Nykarlebystjärnan i vardagsrumsfönstret, som varje år. Jag klädde också "julgranen"😏. Den kom med ljusslinga och pompombollar i olika färger men dom klippte jag genast bort. Vad har dom med julen att göra liksom?!
Så här fint blommar min stora julkaktus. Den är inte stor heller men naggande god. Den har blivit både undervattnad och övervattnad under året men den kämpar😊.

Under flera år har jag beställt vin- eller bubbelkalendrar, men man orkar/vill ju inte dricka en flaska varje dag, även om de är små, så i år köpte jag en chokladkalender med handgjord choklad från Dorset i England. 😋

I morgon står publunch och ett besök till finländska kyrkans julmarknad tillsammans med Angela på agendan, följt av middag med Steve.

Nej nu ska jag unna mig en G&T med Gin som producerats på Buckingham Palace ägor. Den har stått oöppnad hittills eftersom jag hellre gör en Margarita än G&T hemma😊

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...