31 juli 2018

Tillbaka till vardagen

Hej från London! Så är semestern över för den här gången. De tre veckorna rusade iväg trots att det känns som om jag knappt gjort annat än simmat och legat på beachen de två sista veckorna:-).

Den sista veckan hann vi iallafall med en liten kräftskiva på balkongen, jag, mina föräldrar, Owe, Anna och min guddotter Sara. Gruppen blev dock lite decimerad när ett par snåla och uppenbarligen lätt irriterade getingar gjorde sitt intåg. Sara hatar allt vad flygfän heter och försvann snabbt in och Anna gav upp när hon blev stucken på benet:-(. Vi tog fram flugsmättan och när två getingar fått sätta livet till så blev det äntligen lugnt runt matbordet.
De två sista dagarna innan jag åkte tillbaka var det varmt i luften men vattnet var iskallt. På fredagen var det säkert 24 grader i vattnet och jag simmade flera gånger, på lördagen hade vattentemperaturen sjunkit till 14 grader och det var helt omöjligt att doppa sig. På mindre än 24 timmar hade vattentemperaturen sjunkit med 10 grader!, så mycket påverkar vindriktningen😒.

På lördag kväll åkte min kompis Beatrice, jag och hennes son Alexander till Storsand ett par timmar. Vi höll oss dock på land där det var varmt och skönt. Alexander var inte så hugad på att simma heller och nöjde sig med att leka vid strandkanten:-)
På söndag kväll gick resan tillbaka till London, Steve och Busen igen. När jag precis satt mig på planet i Vasa kom det efterlängtade regnet, och åskan. Det absolut hällde ner när vi skulle åka iväg och jag såg också ett par blixtar, inte det ultimata vädret när man ska lyfta kanske😏. Jag har dock fullt förtroende för Finnairs piloter och vi kom upp och iväg utan problem.
Adjö Österbotten och åskväder ...
Jag avslutar det sista semeterinlägget med en bild på Elvis som ligger och väntar på att få sitt kattgodis, exakt kl. 19 varje kväll. Ibland är hans inre klocka lite felinställd och han har fått vänta i nästan två timmar på sin pall men en krigare ... eller snål katt ... lämnar aldrig sin post😼

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...