5 juli 2018

Semester

I morgon börjar min semester, jippee. Jag aktiverade precis en "out of office assistant" i min e-post som informerar om att jag kommer att vara på semester i två veckor. 100 % ledig kommer jag i och för sig inte att vara utan kommer fortfarande att jobba för ett av företagen och tillika min tidigare arbetsgivare, men eftersom jag har gjort det i 10 år så kan jag nästan göra översättningarna i sömnen😊

Nu är 99 % packat och vågen visade bara 18 kg, pust😌. Hela lägenheten är städad och nu har jag öppnat en liten champagneflaska som jag njuter av med oliver och ost, min middag😊. Det har varit 30 grader idag och man blir mindre hungrig ju varmare det är.
Förutom att packa och fixa i lägenheten så hann jag också på gym och min entimmesrunda. Jag har fått en väldigt snygg bränna på fötterna från mina skor😏. Men, men, jag kan ju inte gå med ballerinor heller eftersom de är alldeles för platta för så långa promenader.
Imorgon är det väckning kl. 4.15 och taxin hämtar oss kl. 4.45 för vidare färd till Heathrow och Finland. När man väl sköljt ansiktet i kallt vatten och vaknat till så är det helt ok att stiga upp så tidigt, speciellt på sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...