1 juli 2018

Krokodil, gräshoppor och lite till

God morgon, här vaknade vi upp till en dag som kommer att bjuda på 30 grader i skuggan och fläkten går för fullt.

Igår gjorde vi inget speciellt, jag gick på mina två gympass följt av en entimmespromenad i solen med en ljudbok i öronen. Ett par timmar efter promenaden dammsög jag hela lägenheten för att få bort veckans katthårsansamlingar. Steve jobbade på morgonen, som varje lördag under sommaren och cricketsäsongen, och på eftermiddagen deltog han i en bowls-tävling.

Här kommer några bilder från fredagens besök på The Archipelago som specialiserar sig på exotiskt kött. Både Mia och jag gillar de ovanliga rätterna på menyn, men för de mer kräsmagade så finns det även rätter med både kyckling, lamm och nöt😊

Jag gillar deras inrednig, jättesmaklös men på ett positivt sätt😁
Mitt mattema för dagen blev uppenbart krokodil, för jag valde krokodilkött inlindat i vinbärsblad till förrätt ...
och het krokodilcurry till huvudrätt. Eftersom jag inte äter ris så beställde jag in grillad blomkål och broccoli till sidorätt. Båda rätterna var jättegoda och köttet smakade som nötkött.
Förra gången vi var här beställde vi fritterade mjölmaskar i kolasås, blinis, kokosnötkräm och vodkagele (jättegott) till efterrätt men nu delade vi på chokladdoppade fritterade gräshoppor, som var både krispiga och goda.
Notan efteråt såg intressant ut😊
Efter middagen gick vi enligt tradition till en pub bredvid för en "sängfösare".
Så här ser horisonten ut i London när man åker från Waterloo till Wandsworth, det pågår ett intensivt byggande vid det gamla kraftverket som ska både erbjuda lägenheter, butiker och restauranger.
Och så avslutar jag inlägget i vanlig ordning med en dagens Busen i sin "sommarstuga", här gillar han att ligga, speciellt nu när det är så varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...