10 juli 2018

Hemma

Så har redan fem semesterdagar swischat förbi och imorgon åker Steve tillbaka till London😞. En som blir glad av att se Steve är garanterat Busen😻.

Flygen till Vasa gick som på räls och jag fick kappsäcken med mig ända fram vilket var tur eftersom den innehöll både engelsk korv och bacon då Steve och jag hade beslutat oss för att göra en äkta engelsk frukost på lördag morgon.
På lördag kväll åkte Steve, jag, Magnus och hans flickvän Sonja till puben FAF i Nykarleby för var sin hamburgare och drink. Det sker inte ofta att man kommer till en tom "beer garden" i London en vacker dag men här är det möjligt, å andra sidan så kom vi dit samma tid som England spelade fotboll mot Sverige så vi fick skylla oss själva😊
Jag och Steve beställde var sin hamburgare på nötkött med bacon, ost och Bearnaisesås och friterad batat och palsternacka med "parmesanostströssel". Jag har aldrig sett att de serverat hamburgare med Bearnaisesås i London men det är verkligen den perfekta kombinationen!
Efter att vi njutit av maten och det vackra vädret åkte vi hem igen. Det blir nog inte enda besöket hit den här sommaren, så kul med ett "uteställe" i Nykarleby också
Ett av uthusen med spelmaskiner och bar.
Så, det var de första dagarna i Finland, mer kommer i morgon😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...