19 juni 2021

Kompisträff

Trevlig lördag på er! Min dag började med tidig dansklass som vanligt. Jag funderade dock först om jag skulle hoppa över den då en kurrande Busen kom och lade sig på mitt bröst för lite morgongos fem minuter innan larmet gick. Dansklassen vann dock och efter lite intensivgos så steg jag upp, han fick lite mer kattgodis istället som kompensation😊.

Äntligen, måste jag dock säga, är den värsta värmeböljan över för den här gången. 25 grader är mysigt, men över det så är det mer pest och pina än skönt, särskilt när man bor i en storstad. Om vi inte hade fläkt skulle det vara hopplöst att sova ... och jobba i vardagsrummet på dagen. Och, eftersom vi bor högst upp med svart tak, och värme stiger uppåt, så blir det lätt nästan outhärdligt efter ett par dagar med 30 grader😓. Nu har vi haft regn och svalare temperaturer i ett par dagar och huset har äntligen svalnat.

I torsdags åkte jag till Hammersmith för att träffa min kompis Ivonne på hennes lokala pub. Senast vi träffades var i november eller december ifjol, innan den senaste nedstängningen, så det var över 6 månader sen😲. 

Det regnade nästan hela tiden under de timmar vi satt på puben, men det var bara mysigt eftersom vi satt under tak och luften blev så mycket fräschare att andas.
Vi beställde in mat och en flaska vin och uppdaterade varandra om vad som hänt i våra liv de senaste 6 månaderna, eller det vi mindes😊. Efter ett par timmar anslöt sig Ivonnes supertrevliga pojkvän Seth till oss. Det var så kul att träffa båda igen! Nuförtiden vill alla pubar och restauranger att man ska göra sina beställningar via appar, så det första man gör när man träffas är att spendera 15 minuter på telefonen för att registrera sig och beställa, väldigt socialt beteende😉.
Efter ännu en flaska vin och massor av skratt promenerade jag tillbaka till busshållplatsen längs Themsen. Det småregnade men som tur var hade jag haft sinnesnärvaro att ta min regnjacka på mig när jag gick hemifrån.
En suddig men väldigt vacker Hammersmith bridge i bakgrunden. Bron har varit stängd för trafik i över ett år nu efter att man upptäckt sprickor i den, och medan man grälar om vem som ska stå för reparationen så händer ingenting.😒

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...