7 juni 2021

Träning, mat och hälsa

Och så var den helgen förbi. Hoppas ni har haft fina dagar. Vår helg var ganska lugn, vi var inte ens ut på restaurang😀.

I morse hade jag "telefonträff" med en kardiolog angående min förstorade aorta. Jag fick först besökstid till april, som ändrades till i dag, som ändrades till telefonsamtal på grund av covid. Läkaren som ringde ställde en mängd frågor om mitt liv och leverne, om jag känt av hjärtat på något speciellt sätt, släktfel etc. Hon berättade sedan att hon skulle skriva remiss för CT-röntgen och något annat som jag inte uppfattade, jag antar att jag får reda på det förr eller senare😊. Hon skulle också boka tid till nästa träff som hon lovade skulle bli ansikte mot ansikte. Hon förvarnade mig dock om att vårt möte nog inte kommer att hållas inom en alltför nära framtid då en stor del av deras arbete pausats under pandemin och de nu har en ordentlig eftersläpning. Efter samtalet fick jag ett mejl med tiden för nästa möte, 8 november😏. 

Gårdagens middag och dagens lunch blev stekta kycklingkorvar med grekisk kryddning och en av mina favoritsidorätter, dillbroccoli.

Jag har naturligtvis också hunnit med träningspass varje dag. Jag letar efter ett lämpligt pass på youtube och så öppnar jag videon på TV. En av mina favoritklasser online för tillfället hålls av en kanadensisk tjej som heter Heather Robertson. Det finns verkligen träningspass för alla smaker på youtube, så om man inte tränar beror det bara på en själv.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...