12 juni 2021

Långlunch i Soho

Trevlig lördag på er. Här är det rena värmeböljan just nu och det var underbart att gå till min dansklass i morse när solen sken från en nästan klarblå himmel.

Nu har jag dammsugit hela lägenheten och sitter och väntar på att en tvättmaskin med bland annat min vårjacka och vinterhalsdukar ska bli kvar. Sedan blir det muskelträning framför ett pass på youtube, en timmes promenad ute och sedan kommer jag nog inte att göra mycket tills det blir dags att äta middag på min senaste favoritrestaurang Hannah tillsammans med Steve. Tre besök på tre veckor, men vad kan man annat göra när det är så gott😊

I veckan åkte jag in till Soho för supergod lunch på köttrestaurangen Blacklock tillsammans med Angela och Anette.
Vi började dock med att dela på en Burrata med fantastisk örtsås.

Vi valde alla samma huvudrätt, rumpfile med olika sidorätter och såser.😋

Efter middagen gick vi till en quirky klädaffär som låg mittemot, Fiorucci, där de de, förutom att sälja kläder, även serverade gratis Aperol Spritz och de slösade verkligen inte på Aperolen. 
Klädstilen riktar sig nog främst till ungdomar än äldre, men medan ungdomarna provar kläder så kan föräldrarna svalka sig med en drink, alla är nöjda😉.
Dagen efter var både Angela och jag ordentligt sega (Anette hade tennispass så hon åkte hem tidigare), ett typiskt fall av "man borde nog ha låtit den sista drinken vara odrucken".😀
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...