10 juli 2021

Sista dagarna innan semestern

Så är den här arbetsveckan över. På måndag börjar min semester. Jag har tagit ledigt från de flesta av mina kunder förutom två; en har jag jobbat med så många år att jag kan översätta deras material i sömnen och den andra skickar bara små jobb men betalar desto bättre😊.

I fredag morse åkte jag till Chelsea & Westminster sjukhus som ligger inte alltför långt från mig för att ta EKG. Det tog typ 1 timme att åka dit och därifrån och 5 minuter att ta testet😏. På onsdag förra veckan var jag dit också för CAT-röntgen. "Min" kardiolog hade ordnat remiss till testerna för att få en heltäckande bild av min utvidgade aorta vilket man konstaterade vid en ultraljudundersökning i januari. Släktfel😒. Det lite komiska var att jag fick ett brev med mer information om hur CAT-röntgen går till en vecka senare, liite sent kanske😊. Jag har inte hört något om förra veckans undersökning ännu och jag tar det som ett positivt tecken, de skulle säkert ha hört av sig om de hittat något som måste åtgärdas senast😏.

Några timmar senare var jag och tog ett antigentest inför min resa till Finland på söndag. Det är egentligen inte ett krav OM man har fått båda sina coronasprutor, fick min andra i april, men jag tänkte att jag tar det säkra före det osäkra. Usch, det är så otroligt obehagligt när de sticker in topsen långt in i näsan, och länge håller de på. Nå nu är det gjort och 45 minuter senare fick jag resultatet via mejl som var negativt.


Jag var på bowls-match både på torsdag och fredag. På torsdag vad det partävling på hemmaklubben som Steve och hans "kumpan" Tom vann. Tror nästa match är semifinal eller final så de har klarat sig bra.

I går spelade Steve i en singeltävling mot en av killarna som han mötte i partävlingen i går på den här killens hemmabana. Steve var dock på hugget och vann även den här tävlingen, semifinal nästa.😀
Nu står det packning, städning och lite mer träning på agendan. Dessutom blir det middag på restaurang så att jag slipper köpa hem mat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...