11 december 2010

En mycket effektiv dag

Steve kom hem från jobbet kl 1 inatt och åkte iväg igen vid 11-tiden för att servera fler pints, han är mer barman än groundsman nuförtiden.

Efter en trög start på dagen kom jag mig äntligen i väg vid 1-tiden för julshopping. Jag behövde som tur var inte åka längre än till Clapham Junction och Debenhams varuhus för att hitta det sista. Jag ignorerar alltid Debenhamns av någon orsak tills jag kollat på andra ställen, inte förrän jag är helt desperat åker jag dit och det slutar alltid med att jag hittar det jag sökt efter i en månad. Nu har jag julklappar till alla och jag kan börja slappna av och njuta av att se alla andra stressa runt:-)

När jag kom hem satte jag en lussekattdeg och medan den jäste dammsugade jag lägenheten, sprejade mögel i toaletten med blekmedel (välkommen till England:-) och tvättade en maskin med kläder.

Nu är tvätten upphängd, möglet borta och lussekatterna gräddade. De sprider en underbar doft i hela lägenheten.
Nu väntar jag bara på att kaffet ska bli klart och så ska jag bara njuuuuta av kaffe och bulla framför en bra DVD. Jag passade på att köpa två DVD-filmer idag, en ny och en gammal. Jag tänker faktiskt börja med den gamla, "Waiting to Exhale" från tiden när Whitney Houston hade både rösten och hjärnan kvar. Jag har sett filmen flera gånger tidigare och tycker den är så otroligt bra. Den handlar om fyra nära vänner och deras relationsproblem. En perfekt feelgood film om man har kärleksproblem för man inser att man inte är ensam och att allt ordnar sig tillslut. Har man inte kärleksproblem för tillfället så rekommenderar jag den ändå för den är riktigt bra.

2 kommentarer:

  1. mums,lussekatter. Var igår på en julmarknad o köpte mig en saffranslängd som jag illa kvickt stoppade i frysen för att sen bjuda på under julen. Bakar inget denna jul, ingen som orkar äta ändå...dessutom blir jag konstig i magen av allt vete. Börjar också ha alla julklappar inhandlade, inte så många i år, endast de allra närmast sörjande får en klapp.

    SvaraRadera
  2. Ju mindre man bakar desto mindre äter man och mår bättre:-). Jag är egentligen mer för salt än sött så en lussekatt till kaffet är ganska tillräckligt för mig.

    Jag tycker om att köpa och ge julklappar men det känns ganska skönt när allt är inköpt och man slipper stressa de sista veckorna.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...