12 december 2010

Mat och motion

I morse åkte Steve till jobbet redan kl 8 och när han åkte kunde jag inte somna om. 8 är en sådan tid att om jag blir väckt så är gränsen väldigt smal om jag ska kunna somna om igen.

Så här ser fönstren ut på morgonen, täckta av kondens, inte undra på att mögel trivs som fisken i vattnet.

Efter några timmars slappande framför morgon-TV gick jag till gymet för lite träning och Pilates. När jag packade upp min gymväska märkte jag till min irritation att jag hade glömt min sport-bh. Jag överlade om jag skulle gå hem och hämta den (för ansträngande), skita i hela gymbesöket (lockande) eller springa in till TK Maxx som ligger på bottenvåningen och köpa en ny. Jag valde det sista alternativet och 10 min senare var jag tillbaka på gymet. Förutom 1 timme pilates hann jag också med 30 min konditionsträning före och 10 min muskelträning efter passet.

På väg hem från gymet gick jag via mataffären och köpte ingredienser till köttbullar med potatis och gräddsås. Jag var så sugen på riktig husmanskost och Steve hade genast tänt på mitt förslag. Det här blev resultatet, inte dumt alls trots att jag först tyckte att såsen blev lite för salt när jag smakade på den. Väl på potatisarna var den perfekt. Både köttbullarna och såsen innehöll grädde, mums:-) Imorgon ska jag och Annika och testa den brazilianska restaurangen Rodizio Rico i stadsdelen Islington som eventuell festplats för hennes födelsedag nästa år. För ca 20 pund får man äta hur mycket man orkar från ett "salladsbord" och grillat kött i olika former på spett som de skär åt en vid borden. Det är allt från korv, nöt- och griskött till kycklinghjärtan och grillat vitlöksbröd. Jag har varit där 2-3 gånger tidigare och tycker det är underbart gott. Det är ett paradis för köttälskare och personer som försöker undvika kolhydrater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...