18 december 2010

Kvällens middag

Nu har vi just kalasat på "Flygande Jakob". Det blev en myyyycket mindre kryddstark version denna gång eftersom jag släpade äkta Heinz Chilisås från Finland i somras.

Vi åt den med pressad kokt potatis och kokt brysselkål (har det undgått någon att jag gillar brysselkål?!:-) och gröna bönor. Riktigt lyckat om jag får säga själv.

Steve slapp åka och jobba i baren ikväll. Rugbyspelarna och deras supporters som skulle firat sin julfest beslöt sig för att fira efter nyår istället på grund av vädret. Så, nu har jag gott sällskap av en snarkande Steve i fåtöljen. Han är alldeles utarbetad stackarn:-)

2 kommentarer:

  1. påminner mig om nåt kul som hände nåt år tillbaka hemma hos mig. Hade tänkt göra flygande jakob när en kompis skulle besöka mig och printade ut receptet som jag sen lämnade på köksbordet. Hade ett möte på kvällen och när jag kom hem var rätten färdiglagad. Min pojkvän hade trott att jag ville han skulle göra den, gick o köpte ingredienser och lagade rätten färdig. Gulligt va! Det enda som inte var såå lyckat var att han köpt nån stark asiatisk chilisås och följt receptet och lagt i halva flaskan sås, så den var ordentligt stark. Men vi klarade av att äta den, riktigt god dessutom.

    SvaraRadera
  2. Hahaha, det var en gullig och väluppfostrad pojkvän:-) Här krävs det att jag påminner honom då och då ett par dagar på förhand, skriver shoppinglista, eller helst köper ingredienserna själv, skickar ett par sms under dagen som påminnelse...ändå kan jag inte vara 100 % säker på att det blir gjort;-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...