17 april 2011

Den perfekta söndagen

Efter gårdagens intensiva shoppande på IKEA låg vi som slagna hjältar resten av kvällen. Vi köpte inga stora saker, kollade mest på köksinredningar. Jag fyllde som vanligt på lagret med värmeljus med så många förpackningar som vi orkade bära. Vi hittade också två bordslampor för jag har lyckat slå sönder de andra två i min städiver (också från IKEA) och det började bli lite mörkt i vardagsrummet.

Idag var dock våra energiförråd fyllda igen. Solen har skinit mest hela dagen och det har varit över 20 grader och då kan man inte stanna hemma. Jag började dagen med 1 timmes pilates och lägenhetsstädning innan vi tog på oss träningsskorna för 50 min promenad till West Kensington för lite turkisk hälsomat på Best Mangal. Efter maten promenerade vi hemåt igen men beslöt oss för att göra ett pit...eller snarare pintstopp på White Horse vid parken Parsons Green. Det är viktigt att hålla vätskebalansen i värmen.
Puben ligger praktiskt vid en park och det verkar gå helt bra att ta sin drink till parken om man vill.
Stärkta av var sin kall belgisk öl fortsatte vi vår vandring och passerade bland annat sådana här vackert täckta gator. Det ser ut som att ett brölloppsfölje dragit fram med alla röda blomblad på marken.

Nu sitter vi bara och slöar framför TV. Den nya säsongen av Desperate Houseviwes har startat och jag uppdaterar mig på den. Skönt med bara fyra arbetsdagar den här veckan och sen är det semester i Barcelona som gäller.

2 kommentarer:

  1. Hej. Vad härlig våren är där med värm och blommande träd. Hoppas ni får en trevlig semester och hälsa så mycket åt familjen:) kram

    SvaraRadera
  2. Jo, här är det värsta sommaren. Ska bli runt 25 den här veckan.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...