9 april 2011

Gårdagen

Sitter nu och slappar framför ett matprogram på TV, min lördagstradition. Det är en lämplig mjukstart inför helgen tycker jag. Halv 1 är det dags för en timmes Body Attack och sedan kommer vi att så småning om åka till min kompis inflyttnings-BBQ.

Jag hade en mycket trevlig kväll igår tillsammans med Maria och Linnea. Det var som om vi hade känt varandra hela livet. Så blir det när man talar samma språk, dialekt dessutom, och kommer från samma område; man är på samma våglängd helt enkelt. Vi möttes vid Marble Arch och gick för en drink till Guy Richies pub The Punch Bowl i Mayfair. Det var väldigt hög ljudnivå där så nästa drink tog vi på en pub i närheten. På onsdag ska vi äta middag på den numera välkända restaurangen Kettners:-). Hoppas de visar sig från sin bästa sida så att jag slipper skämmas:-)

Igår fick vi också besök av männen som ska fixa till vår lägenhet, Raymond och John. John hade inte heller sett lägenheten tidigare och de behövde ta extra mått för att kunna planera lite. De är ett roligt par, Ray är lite äldre och eftertänksammare och verkar vara mycket noggrann. Han mätte och mätte och mätte igen. John är yngre och av den rastlösa typen, det verkade som om han skulle kunna börja imorgon. Han till och med satte Steve i arbete genom att be honom söka efter ett lämpligt duschtråg så fort som möjligt för att spara tid. Och då har vi inte fått deras prisuppskattning ännu:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...