13 maj 2011

Fredag och mat

Skönt att den här veckan är slut, den har varit evighetslång. Idag firade vi av ännu en kollega som slutade med en japansk takeaway-lunch. De hade tyvärr inga rätter utan kolhydrater så jag gick och köpte egen japansk mat från en av de japanska matsällena nära kontoret, rå lax på grönsaker och wokade svampar.

Maten mättade dock inte särdeles länge så när jag kom hem stekte jag kyckling och (mera) svamp i riktigt smör (första gången på åratal som jag köpt smör) och tillsatte lite grädde. Jag åt sedan "stuvningen" med blomkålspure och kokta grönsaker med ännu mera smör. Mycket, mycket gott. Steve bad mig till och med att göra till honom också nästa gång för han blev så sugen:-). Nu står jag mig bra till imorgon.

Imorgon ska jag väga mig på gymet. Vet inte om jag har gått ned något men känns inte som om jag gått upp heller. Det lär vara trögt i början, speciellt om man inte har så många överskottskilon att ta bort. De rekommenderar också att man helst mäter sig de första veckorna men jag hittar inte måttbandet. Iallafall har jag mått bra, magen är i perfekt skick, inte längre uppsvälld.
När jag kom hem fick jag en liten present av Steve, en bok med kolhydratsräknare och annan nyttig information om LCHF. Perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...