6 maj 2011

Kaotisk start, bättre avslut

I morse när jag kom till jobbet upptäckte jag att vi inte hade någon internet-uppkoppling. Eftersom vi inte kunde använda internet kunde vi inte heller använda största delen av våra programvaror eller skicka och ta emot email. Först klockan 14 fungerade allt igen. Helt otroligt att ett internet-företag inte har internet-uppkoppling:-)

Efter jobbet åkte jag till min massör för en timmes underbart knådande. Det är så otroligt skönt och eftersom jag inte är särskilt smärtkänslig så får hon ta i ordentligt utan att det stör mig. Min massör är också väldigt pratsam så det känns lite som om man är på bikt:-)

Nu väntar jag på att Steve ska göra sig klar så att vi kan åka till vår nya favoritrestaurang The Naked Turtle i East Sheen. Jag älskar deras levermousse och har naturligtvis redan kollat upp att det är tillåtet enligt LCHF-dieten. Till min otroliga lättnad så är det helt ok (inte konstigt för den består i princip bara av kött, smör och grädde). Brödet som man får med är ju inte ok men det är en risk man får ta:-). Jag kommer iallafall inte att be om mera bröd den här gången vilket jag alltid gjort tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...