13 juni 2016

Ny teknik

Har just suttit och skrattat åt Busen, han slutar aldrig att underhålla😊. Jag torkade bort en fläck på golvet med desinficerande rengöringsmedel och genast jag var klar var Busen där och rullade runt helt i extas. Det har hänt tidigare och Steve hade googlat fenomenet. Blekmedel visade sig innehålla ämnen som påminner om de hormoner som katter själva utsöndrar och därför blir de så euroforiska😊.

Idag gick Steve och jag till elektronikbutiken Curry/PC World när han kom hem från jobbet. Jag tänkte göra slag i saken och köpa ny laptop. Jag hade velat köpa samma märke som tidigare, Samsung, men det visade sig att de inte längre gör kaptopar😞. Det blidde en röd hp istället.

Jag kunde inte ta hem den genast eftersom datorer inte längre säljs med operativsystem färdigt installerade och det verkade invecklat att installera Windows 10 själv första gången. "Som tur var" så kan affären installera det till dig för det "förmånliga" priset (ironi) £55 ... men då gör de en installations-CD åt en.

När jag skulle betala frågade försäljaren om jag hade någon hårdvaruuppgradering på gång eftersom jag då skulle få ett £200 presentkort som jag kunde använda på datorköpet. De hade jag faktiskt. Jag skulle ha fått en ny telefon i våras men eftersom jag inte visste vilken modell jag ville ha så sköt jag det på framtiden. Det var ju tur för, plötsligt blev datorn ganska förmånlig + att jag fick mig en ny telefon. Den här gången blev det en guldfärgad Samsung eftersom Nokia inte heller finns längre och jag vägrar köpa en Microsoft-telefon, för få appar. Usch, nu måste jag börja föra över data och återinstallera program, hatar det.

Sent from my Windows Phone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...