11 juni 2016

Veckan som gått

Hejsan hoppsan. Oj vad dagarna har rusat förbi igen. Här kommer lite om vad jag har gjort den här veckan.

Busen har nu fått för sig att han ska sova under min kudde. Så här såg det ut i morse vid 6, innan han beslöt sig för att ta för sig ännu mer av utrymmet genom att ta spjärn med alla fyra tassarna mot sänggaveln och trycka sig utåt, allt under högljutt kurrande.
Jag har också tagit ut honom en gång, men så här såg det ut största delen av tiden, Busen sittandes vid ytterdörren:-) Han hälsade iallafall på grannens katt. Han var dock inte alltför graciös utan stövlade rätt fram till henne tills hon fräste. Han är ju inte van med andra katter och förstod inte att han måste närma sig långsamt:-)
I tisdags var det dags för SWEAs filmklubb igen med efterföljande middag. Filmen vi såg hette Love & Friendship och baserar sig på en Jane Austen-bok. Den var helt ok men jag hade lite svårt att följa den lite föråldrade engelskan som de använde.
På torsdag kom min kompis Mert över och vi hade picknick i Wandsworth Park som ligger alldeles vid Themsen. Det fanns bara LCHF-mat på filten:-)
När det började bli kyligt gick vi hem till oss så att Mert skulle få hälsa ordentligt på Busen. Vi möttes av en katt som högljutt klagade över att han lämnats ensam så länge (Steve hade åkt för att kolla på bowls):-)
Här är mitt senaste "fynd" en förvaringskappsäck i metall som jag hittade på Habitat som ligger bredvid bion vi var på i tisdags. Det blir dyrt för mig om vi ska se alla filmer på den bion för Habitat har så mycket bra saker. Butikskedjan ägs av IKEA och det är lite samma stuk på möbler och inredning, dvs. ganska rena, nordiska former.
Titta så fina blommor jag köpte i tisdags ...
... och så här ser de ut fyra dagar senare trots att jag snittade om dem innan jag satte dem i vasen tillsammans med "rosmat". Rosor är verkligen inte min starka sida.
Den här lunchen åt jag igår och är kopierad från en av rätterna jag åt i tisdags på restaurangen Gastrovino & Bar 8. Den saknade parma-skinka men jag ville göra rätten matigare. Andra ingredienser är buffalomozzarella, paprika på burk, hackade hasselnötter, salt och massor av olivolja. Muuuums.
Snart är det dags för nästa pass på gymet och om det hinns så kanske Steve och jag går till en stor elektronikaffär i närheten. Jag behöver köpa ny dator. Min nuvarande håller på att självantända (blir glödhet efter 10 minuter) och jag vill skaffa ny innan den här bryter ihop helt så att jag hinner flytta över alla mina viktiga dokument och bilder. Bättre förekomma än förekommas. Med tanke på hur mycket jag använder laptopen så är det ett bra betyg att den hållit i 5 år. Märket är Samsung och det blir troligare samma märke den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...