16 januari 2017

Helgen som gick

Så är det måndag igen och en kall och lite regnig sådan. Hoppas ni hade en skön helg, min var kul med aktiviter båda dagarna.

På lördag gick jag både på Dance Fit på morgonen och Body Attack på eftermiddagen och på kvällen var det dags för säsongavslutning och prisutdelning för Steves bowls-klubb.

Steve fick två priser och måste upp och hämta dem framför alla andra vilket han inte tyckte var så kul men han klarade det galant:-)
Det blev många trofeer vid vårt bord tillslut.
Efter prisutdelning och fingermat a la engelsk stil med 50 shades of brown (jag fokuserade på korven, skinkan och ägghalvorna med majonnäs:-) blev det disko. Helt bra musik med mycet 80-talshits för att passa den äldre generationen tror jag. En cool gubbe i 80-årsåldern var extra aktiv på dansgolvet vare sig det var lugna låtar eller disco. Kul när man inte låter åldern håll tillbaka.
Naturligtvis hölls det även lotteri, som på alla fester som den här klubben håller:-) Tyvärr blev det ingen vinst den här gången:-(. Steve och jag sade tack och hej tog en Uber-taxi hem vid 12-tiden
Jag hade bestämt mig för att orka upp till Body Pump kl 10 och det gjorde jag även om jag kände mig ganska seg i början. Efter gymet hoppade jag i duschen, åt frukost och sedan var det dags att bege mig till en Gordon Ramsay-pub i Camden för Afternoon Tea tillsammans med ett gäng sweor och deras äkta hälfter.

Det finns inte mycket i en Afternoon Tea som hör till min LCHF-kost men jag åt iallafall sandwicharna och sconset eftersom jag var hungrig och smakade bara lite av det söta (som jag glömde fota). Jag undrar hur involverad Gordon Ramsay har varit i utvecklingen av deras Afternoon Tea för det var ok men det var också allt, servicen var också lite ojämn. Servicen vid vårt bord fungerade bra men vid bordet bredvid hade de ännu inte fått te när vi var inne på vår andra kanna:-)
Efter Afternoon Tea styrde vi kosan till The Roundhouse som är mycket berömt för sina musik- och andra evenemang. Roundhouse var tidigare en tågverkstad. Vi besökte stället för att se hip hop-showen Mad Hatter's Tea Party, baserad på sagan Alice i Underlandet och där en svensk dansare vid namn Tommy Franzén hade en av huvudrollerna. Varje plats var upptagen. Showen och musiken var fantastiskt bra, så mycket energi. Det är en show som jag skulle kunna se igen, så bra var den!
Efter showen fick vi träffa och mingla med Tommy och några av de andra dansarna över ett glas vin vilket var jättekul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...