22 april 2017

The Wedding Reception - interaktiv teater

Sådär, då är mina två gympass avklarade och lägenheten storstädad. Bästa känslan när man har en ren lägenhet.

Igår var jag och Carina på en lite annorlunda men fantastiskt rolig komedi, The Wedding Reception (bröllopsmottagningen). Det ingick trerätters i showen för det var ju trots allt brölloppsmottagning. Bakgrunden till skådespelet var att brudens föräldrar hade ordnat en överraskningsfest för Will och Kate som hade gift sig borgeligt. Åskådarna var gäster och alla utom en var brudens vänner och bekanta, endast brudgummens moster var inbjuen. Innan middagen inleddes samlades alla gäster i en bar bredvid och "bestmannen" gick från bord till bord och välkomnade alla och sade hur tacksam han var över att vi alla kunde komma på festen:-). Sedan var det full fart med förvecklingar och drama både under och mellan rätterna. Även vissa gäster som satt "olyckligt" till inkluderas i skådespelet men de höll masken bra och levde sig in i sina roller:-D
Förrätt
Brudens föräldrar instruerar alla hur vi ska ropa och hurra när de intet ont anande nygifta kommer in i salen.
Och här kom de, men brudgummen tvärvände i dörren:-)
Sedan råkade bestmannen få ett par lugnade piller av brudgummens moster som fick motsatt verkan:-)
Dags för huvudrätt.
Under huvudrätten underhölls vi av "Elton Con"
Plötsligt dök Wills morsa upp, som inte var inbjuden. Det visade sig att hon hade ett förhållande med Wills bestman. Det blev mer och mer komplicerat:-)
Wills eleganta moster som hade piller för alla behov i sin handväska.
Dags att skära brölloppstårtan som hade gjorts av en äldre man i publiken som skådespelarna döpte till Paul. Det visade sig dock att han gjort tårtan i styrox och Paul fick sig en utskällning:-)
Allting ordnade upp sig till slut och Kate, Will och Kates föräldrar avslutade med att dansa en rolig medley.
Det var en helt fantastiskt kul show och det blev ju extra kul när publiken rekryterades, någonting som lyckas här i det här landet då engelsmännen inte är rädda att bjuda på sig själv. Det blev en kväll med många goda skratt och något jag rekommenderar alla som vill ha en liten annorlunda teaterupplevelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...