22 juni 2017

Från fjortisevenemang till MC-bar

God kväll i stugorna. Idag har det varit lite svalare (25 grader) temperaturer efter gårdagens värmerekord sedan 70-talet. Det har betytt att jag inte har behövt använda fläkten som i sin tur har inneburit att Busen har sluppit ligga och trycka i sängkammaren:-)

Tänkte jag skulle lägga upp några "överloppsbilder" från de senaste veckorna. Tycker att det är lite synd att inte göra något med dem när jag nu än gång tagit dem:-)

Förra torsdagen hängde Angela, Cecilia och jag med Carina till 70-någontingsjubileet av en modetidning. Orsaken till att vi var där var att Carinas dotter, som jobbar som make up artist, hade gjort några jobb till dem och ville att Carina skulle hämta ett par exemplar av tidningen med hennes jobb eftersom hon inte själv kunde vara där. Vi var nog äldst på stället men vi stannade bara så länge att vi hann drack ett par gratisdrinkar och Carina fick med sig ett par tidningar. Det var iallafall intressant att kolla in ungdomarnas mode. Man kan inte säga att de hade klätt upp sig inför eventet precis, utan det såg ut som om de just klivit upp ur sängen. Shabby chic is uppenbarligen inne.
När vi utfört vårt uppdrag gick vi till en bar/restaurang som vi passerat på vägen till eventet och tyckte såg jättekul ut, The Bike Shed Motorcycle Club. Där fanns både restaurang, bar och MC-utställning/butik. Det verkade som om MC-åkare kunde "ställa ut" sina motorcyklar i en del av byggnaden för bäst vi satt där började ägarna köra ut sina tvåhjuliga vrålåk ur utställningshallen, den ena cykeln pompösare och mer välpolerad än den andra. Vi såg allt från BMW, till HD, Triumph och allt däremellan. Ett måsteställe för motorcykelälskare:-)
Väl där passade vi på att äta något smått och ta var sitt glas vin.
Nu är det pionsäsong. Älskar de fluffiga och väldoftande blommorna. Ett plus är att de håller så länge i vas.
Så här ser Busen ut när han kollar på sina kattvideor. Det är lite jobbigt för honom dock eftersom han måste balansera på den smala framkanten på TV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...