20 juni 2017

Sabreringsfest

Här kommer ett helt gäng bilder från fredagens sabreringskväll som Cecilia (med svärdet i handen) bjöd ett gäng på. Hon hade fått ett sabreringssvärd i 50-årspresent och när vi var så många som ville lära oss så bjöd hon in oss på sabreringskväll. Hon hade dessutom köpt en flaska bubbel var till oss så att vi fick prova vilket var jättekul.

Cecilia visade först hur man skulle göra och sedan fick vi prova på.
Hon lyckades med första försöket. Jag gillar bilderna när vi sabrerar för ansiktsuttryckena är obetalbara, en blandning av skräck, överraskning och glädje:-)
Paparazzi-gruppen:-)
Anette tog i så att hela flaskan sprack, men som tur var skar hon sig inte på glaset:-)
Jag lyckades efter tredje försöket, jag skyller på att svärdet var för "högerhänta":-)
Innan vi gick in och åt en fantastisk middag som Cecilia gjort så fick Anette ännu en chans att göra om och göra rätt och nu gick det perfekt:-)
Slutresultatet, minust två flaskor, nu var det bara att börja dricka.
Maaaten är klaaar!
Cecilia hade gjort en fantastisk stek som marinerats två gånger sant en jättegod sås till. Har fått receptet på båda så de måste testas. Hon hade också gjort potatisgratäng men jag höll mig till salladen och köttet, kunde knappt sluta äta:-)
Hon hade också gjort chokladfondanter till efterrätt.
Det var en fantastiskt lyckad kväll; vackert väder, gott sällskap och god mat. Vad mer kan man begära?! Jag kom hem först kl halv två på natten! Ett tag sedan det hände senast:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...